juridisch advies

Dienstverlening

Dienstverlening

Onder de naam edm consulting levert Edmond de Meijer juridische diensten en strategische adviezen. Daarbij staat het ondernemingsbelang voorop, en is het doel steeds om geschillen te voorkomen.

Als dat onvermijdelijk is, kan Edmond zijn opdrachtgevers ook begeleiden in huurrechtelijke geschillen bij de kantonrechter, of in bouwarbitrages. Waar hij niet zelf kan procederen, beschikt hij over een netwerk van advocaten waaraan de procedure kan worden toevertrouwd, en kan hij de werkzaamheden van de advocaat namens de opdrachtgever begeleiden.

De hoofdactiviteit van edm consulting is echter juridisch en strategisch adviseren. Die adviezen hebben tot doel de ondernemingsprocessen te stroomlijnen, en de kwetsbaarheid voor aansprakelijkheden te beperken. Door ook enkele dagdelen per week bij opdrachtgevers als “in house counsel” te werken, ook op projectbasis, kan Edmond zijn advisering beter afstemmen op de dynamiek van de specifieke marktsegmenten waarin de opdrachtgever actief is.

Door zijn achtergrond in zowel de advocatuur als de vastgoedexploitatie is Edmond in staat om praktische en efficiënte adviezen te geven die eenvoudig en snel in de onderneming kunnen worden geïmplementeerd.